Dags för att skriva lite igen nu.

Nu var det länge sedan jag skrev i mon blogg. Har egentligen inte så värst mycket attskriva om, men kan berätta att på måndag den 12 maj börjar jag på min praktikplats som jag fått.

Jag ska börja hos en kvinna med egen ateljé på Östermalm. Hon designar och tillverkar nya barnmöbler  i gammeldags stil. Finns även ett snickeri i Tyresö där möblerna tillverkas och hon har en butik i London också.
Ska få vara i hennes ateljé och slipa, måla möblerna som kommer dit och hjälpa till att bygga upp hennes utställningsrum. Kanske får jag även prova på att vara i snickeriet också. Hon har faktiskt gjort möbler till Madonna. Det är inte illa. Kommer bli väldigt spännande det här om jag nu kommer klara av det. Kolla in hennes hemsida: http://www.paulinevongaffke.com/  Urgulliga möbler.

Jag börjar faktiskt bli lite nervös nu när det inte är så länge kvar tills jag börjar. Brukar alltid vara nervös när jag ska börja på ett nytt ställe. Jag hoppas verkligen det kommer bli bra och att jag fixar det här nu så bra att hon efter en tid vill anställa mig. Jag tror att bättre jobb för mig får jag nog leta efter. Det finns också en jättefin hund som brukar vara där på dagarna. Den hunden kommer jag nog bli bra kompis med tror jag. Älskar ju djur.

Det har bara varit tråkigt att gå och vänta så länge på att få börja. Hade jag sessutom börjat tidigare hade jag fått hänga med till Milano i Italien på möbelmässa, men de åker samma vecka jag börjar så jag behöver bara jobba mån - ons första veckan. Men nu är det ändligen dags i alla fall att börja och det blir en liten mjukstart. Ni får önska mig lycka till och hålla tummarna för att det går bra.


image42

image43
.

RSS 2.0