Torsdag

Idag åt jag frukost med Jennie i morse sedan när hon gått till jobbet så plockade jag lite medan jag väntade besök. Har haft pappa på besök idag. Han kom förbi efter sitt sjukhusbesök på SÖS. Vi har fikat och suttit och pratat lite, sedan har pappa lånat mitt badkar. Han har inget badkar själv och behövde bada i ett medel för att bli av med sina utslag. När pappa skulle åka så klädde jag på mig för att åka till BEA (ICA Kvantum) i Svedmyra och hämta ett paket. Då sa pappa att han kunde skjutsa mig trots att han inte skulle åt de hållet. Det var ju snällt. Åkte tunnelbanan hem. Var ju bara en station.

När jag kom hem så satt jag ett tag vid datorn och kollade upp lite saker inför julen. Blidde inte att fira med min bror och inte heller med min pappa. Så vi funderar på att åka till Hallsberg och fira jul med Jennies släktingar om de nu ska fira jul i år förstås. De är inte så mycket för att fira jul där nämligen. Kollat upp lite alternativa resvägar och priser och har också kollat upp kattpensionat. Hittar vi ingenstans att göra av katten så blir vi hemma själva i jul. Får se hur det blir. 

Tiden gick och det blev dags att laga middag. Idag blev det vegetarisk ärtsoppa och pannkakor. Blev några pannkakor kvar så de tänker jag äta till lunch i morgon. Jättegott att strimla och steka upp.

För en stund sedan var jag nere och hämtade upp adventssakerna. Det är ju första advent på söndag. Ska ta och kolla igenom så att lamporna fungerar i adventsstakarna och i stjärnorna så att om de är trasiga så kan jag åka iväg i morgon och köpa nya. Ställer fram dem på lördagskväll så det är fint till söndag. Skönt att man har städat och fint i alla fall. Skulle nog behöva gå ett varv igen med dammsugaren tror jag.

Kanske gör det i morgon.

Vi hörs då i alla fall.

Kram Marie 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0