Tisdag-Onsdag

Igår var jag hemma nästan hela dagen. Jennie kom hem tidigare då hon hade ett läkarbesk 14.30. När hon kom hem åkte jag in till stan för jag skulle dels göra ett par ärenden och sedan snabbt på en boksignering. Kunde dock inte köpa boken, dels för att jag inte har pengar och dels för att den är på engelska och kan därför inte läsa den. Det kändes hårt måste jag säga då jag känner personen lite som släppt boken. Har ju dessutom väntat så länge på att hon ska släppa sin bok eller självbiografi. Fast jag tror inte det är den som är självbiografin då den handlar om hennes far som var regissör, skådespelare och var alkoholist och psykiskt sjuk. Men jag vet inte. Hon har ju sagt att hon skulle släppa en bok 2010 också så jag vet inte. Men den som lever får se.

Idag har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra. Skulle behöva städa och sitta och greja med min laptop som jag fått av min bror med det har jag ingen lust med. Jag måste i alla fall börja med att skriva till folk på Tradera som vunnit saker av oss. Sedan får jag se vad jag gör.

Fick veta att jag inte ska på samtalsterapi på torsdag då hon jag skulle träffa är sjuk. Hoppas hon hör av sig snart igen, så jag slipper vänta så länge. Min husläkare ringde också i går och vi bestämde att jag skulle komma till honom den 9 oktober. Ska prata lite om ärftligheten av pappas diagnoser. Han har förmakslimmer och högt blodtryck. Vill veta om man kan testa sig för om man ligger i riskzonen för dessa för jag hade blåsljud på hjärtat när jag var liten.

Sedan vill jag göra en Spirometriundersökning för att hålla koll på mina lungor, så jag inte får KOL. Brukar göra den ungefär en gång om året och jag är rätt flåsing faktiskt. Blir trött och anfådd när jag går i uppförsbackar och jättesvettig. Har dock inte tungt att andas men är ofta harklig. Bra att hålla koll på lungorna i alla fall känner jag.Vill också veta om Alfa1-antitrypsin brist är ärftligt för jag är nästan säker på att det var det som både mormor och mamma hade eftersom de båda blev så väldigt sjuka. Läkarna sa att de trodde de var något genetiskt, för man blir inte så sjuk av KOL som både mamma och mormor blev trots att de inte slutade röka. Vill veta om man kan testa sig för att se om man ligger i riskzonen för detta också. Jag vill inte ha det där när jag blir gammal oavsätt vad jag drabbas av för sjukdom för då går det fort utför och man blir jättesjuk. Får se om läkaren kan göra något. Funderarp å om jag samtidigt ska be min läkare om en remiss till en ryggspecialist också som får titta på min missbildade rygg. Får se om jag kommer ihåg det.

Nu ska jag hoppa i duschen och klä på mig. Sedan ska jag skicka ut vinst mail till alla tradera auktioner.

Vi hörs i morgon.

Kram Marie




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0