Min nya blogg!

Här är länken till min nya blogg. Lämna gärna en komentar och ett omdöme på min nya blogg. Min Jennie tycker jag ska flytta över mallen jag har här till det nya stället, men jag vet inte. Kolla in och tyck till.

http://ihuvudetpamarie.blogspot.com/

Kram Marie

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej!ja tycker inte om din nya blogg,ja kan inte lämna komentarer:(måste man ha googelkonto för att lämna en komentar?ja tycker menar inte att ja tycker illa om själva bloggen,för den älskar ja.men tycker det är tråkit att inte kunna skicka meddelande till dej:(kram mia

2010-02-23 @ 19:49:25
Postat av: Marie

Hej Mia!



Du behöver inte ha googlekonto för att komentera i min nya blogg. Du kan antingen bocka för namn/URL eller så klickar du i anonym så är det bara att skriva inlägg och skicka. Sedan har jag valt att jag måste godkänna komentarerna innan de publiceras eftersom jag inte vill ha några obehagliga komenterer. Testa får du se.

2010-02-23 @ 20:09:36
URL: http://ihuvudetpamarie.blogspot.com
Postat av: Hans-Kurt Henriksen

Hej marie !!! Godt gået marie !!! Har läst arktiklen om dig i Alllers fra den 6 aprik 2010

( nr.15 )Livet er ikke refärdigt, men du skal ikke lade dig knäkke, du er lige så meget värd som alle andre mennesker. Du er enda et bedre menneske en mange, men du har bare ikke fagt de muligheder som mange har. Kram fra mig Maria !!! Hans-Kurt

2010-06-06 @ 14:07:07
URL: http://ihuvudetpamarie.blogspot.com
Postat av: trogen läsare

Eftersom du tagit bort att man kan komentera i din nya blogg skriver jag här istället.

Jag har följt din blogg länge nu och tyckt den varit jättebra,men när du hela tiden tar bort och straffar när man inte tycker eller tänker som du så får der vara,du tog bort att folk kunde kryssa i om dom ogilla bloggen och nu ska man inte kunna komentera för att någon inte tycker som du.Jag förstår inte riktigt menningen med att blogga om inte folk får uttrycka sina åsikter.

Sen tycker jag det är lite fel att spendera 1300 på paket och vise versa och sedan klaga på att man inte har några pengar kvar.man behöver inte ge paket för att bli lyckliga.I min fam har vi tagit bort det helt sen barnen flytta hemmifrån och vi är lika lyckliga utan paket,huvudsaken är att man får vara frisk och att man har varandra.Sen skriver du bland annat att klaga på dom som äter ute varje dag eller köper tidning varje vecka,men tänk istället att dom kanske har den ekonomin som tillåter det och då är det väll inget!Vänliga hälsningar en nu föredetta läsare

2010-06-22 @ 23:42:41
Postat av: Jennie B

Man kan visst kommentera i Maries nya blogg. Man måste bara registrera sig och logga in på sitt Google konto, vilket tar max 30-45 sekunder. Så hon har inte tagit bort funktionen att kommentera. Man kan vara anonym fortfarande om man registrerar sig med ett användarnamn.



Att hon tog bort funktionen att man kunde kryssa i att man ogillade inläggen berodde på att någon (du?) alltid kryssade i att den ogillade inläggen oavsett vad Marie skrev.

2010-06-22 @ 23:59:48
Postat av: Anonym

Snälla Marie,bry dej inte om att straffa,så fort någon skriver något dumt eller trycker ogilla inlägget(eller vad det nu står)ignorera!För skriver du och blir arg då triggar du dom bara annu mera.För så är det ju,att reta någon som blir arg eller käftar imot är det ju bara ännu roligare att reta. Bästa sättet att råda bot på ovän,är att överösa den med kärlek och fina ord(det vissar att kärleken är starkare än elaksheter och ondska)För att reta upp någon som inte bryr sej brukar vara så tråkigt så dom slutar.Så mitt råd är ignorera,ta inte ens upp det(för det tycker jag inte dom är värda ens)

2010-06-26 @ 20:35:50
Postat av: Astrid Bolund

Tycker om det du skrev! Kul att se lite bra saker och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

2010-09-23 @ 22:31:34
URL: http://royalorchidholidays.se
Postat av: Nina

Vad har hänt med bloggandet? Saknar uppdateringar.

2014-03-26 @ 19:15:46
Postat av: Marie Munther

Var flera år sedan jag slutade blogga och detta är min första blogg. Haft en efter denna blogg men den finns inte mer.

2014-03-26 @ 19:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0